diumenge, 21 d’octubre del 2012

El crític gastronòmic

20/10/12: Avui he anat a esmorzar a un restaurant molt especial, segur que algú ja hi ha anat alguna vegada, es diu König.

L' entrada és preciosa: amb uns testos amb flors molt bonics que pots veure a peu de la carretera Sta. Coloma, al davant de l' Escola de Gestió Empresarial, a Vilablareix.  L' entrada està coberta per un porxo que el fa més elegant. Hi predomina el color platejat per les parets i el vermell per la decoració, com podrien ser els seients. Jo m' he demanat un mini de pernil ibèric amb formatge Camembert i un suc de fruita natural de pinya.

Primer m' han portat el suc de pinya mentre m' estaven preparant l' entrepà. Es notava que el suc era 100% natural, ja que en comparació amb els envasats aquells no valen res. Al cap d' un moment m' han portat l' entrepà. Que bo que era !!! Es podia barrejar el gust salat del pernil amb el cremós del formatge. La veritat, és que no hi havia gaire decoració en els plats.

Servei: boníssim
Menjar: boníssim, digne per esmorzar-hi un dia amb tranquil·litat.
Presentació: suficientment adequada.
Música: força bona, relaxant i agradable.
Vistes: no gaire bones, perquè estàs de cara a la carretera.
Preu: assequible.

Recomanat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada